Ontmoet onze gerechtsdeskundigen en privaat experts

  • Onze gerechtsexperten combineren jarenlange praktijkervaring en hebben samen heel wat ervaring in het gerechtsexpertisedomein. Boordevol passie duiken ze elk vanuit hun eigen ondervindingen in de wondere wereld van gerechtsexpertise.
  • Onze gerechtsexperten staan te popelen om hun schat aan ervaring met jou te delen. Tijdens de juridische opleiding tot gerechtsdeskundige, één van onze colloquia of een rondetafelgesprek duiken we in de evolutie in de wetgeving, de regels van de kunst en de nieuwe technieken.
  • Wens je meer informatie over een bepaald lid of wil je een beroep doen op een van onze experts? Dat kan! Leer ze alvast beter kennen hieronder.

Een vereniging boordevol kennis en ervaring

Onze gerechtsexperten vormen samen een waardevol team dat overloopt van de kennis en informatie uit de praktijk. Elk van hen brengt nieuwe inzichten en komt met andere invalshoeken vanuit hun eigen ervaringen uit de wondere wereld van de gerechtsexpertise.

Lid worden van NCDAB?

Word lid van het NCDAB en laat je als gerechtsdeskundige ondersteunen. Je profiteert mee van onze steun en ons netwerk, kan tal van cursussen en bijscholingen volgen en ontvangt kortingen op onze activiteiten. Laat je door ons ondersteunen en maak deel uit van het grootste netwerk deskundigen.

Docent Joost Beke

Vak: ‘Het profiel van de deskundige’

Docent Yoshi Craeye

Vak: Aanstelling & aanvaarding opdracht

Docent Johan Boon

Vak: Plaats Desk-onderzoek in burg proces. (Alg principes burg procesrecht)

Docent André Bauwens

Vak: Evaluatie en Q&A

Cursisten juridische opleiding gerechtsdeskundige
Docent Dominique Versluys

Vak: 1e opdracht: uitnodiging aanvangsvergadering in samenwerking met Kris Minnen

Docent Tom Van Stiphout

Vak: Gerechtelijke organisatie

Docent Steven Daelman

Vak: Verzekering van de deskundige

Docent Robert Delathouwer

Vak: Aanvangsvergadering & verloop deskundigenonderzoek

Docent Sammy Bouzoumita

Vak: Alg principes strafprocesrecht

Juridische opleiding gerechtsdeskundige voorjaar 2024

Start vandaag jouw carrière als gerechtsdeskundige. Ongeacht jouw professionele achtergrond, onze experten staan je elke stap bij. Zowel tijdens de cursus als na aanvaarding van jouw lidmaatschap staan ze voor jou klaar. Zo kan je altijd rekenen op vakkundige expertise.